Toimintavarmat webhotellipaketit

Webhotelli on vaivaton ja kustannustehokas tapa saada sivusto näkymään internetissä

Tarjoamamme webhotellipalvelut ovat tarkoitettu vain kotisivu- ja verkkokauppa-asiakkaillemme. Niissä on varmistettu yhteensopivuus myymiemme tuotteiden kanssa ja hinnat ovat varmasti kilpailukykyiset, mutta voit myös hankkia webhotellin tai muun vastaavan palvelintilan muualtakin jolloin asennamme sivuston sinne.

Ammattilainen-paketteihin sisältyy webhotelliin asennetun sivuston kuukausittaiset tietoturvapäivitykset ja valvonta. Näin varmistat että sivustosi pysyy jatkuvasti verkkorikollisilta suojattuna – tätä palvelua voimme tarjota vain meidän webhotelleihimme asennetuihin sivustoihin koska vain niissä voimme olla varmoja tekniikasta.

Ammattilainen+ pakettiin sisältyy lisäksi SSL sertifikaatti, mutta käytännössä vain verkkokauppa-asiakkaat hyötyvät tästä. SSL-salaus parantaa entisestään verkkokaupan turvallisuutta ja mikä ehkä tärkeämpää – parantaa asiakkaiden luottamusta verkkokauppaasi sekä erottaa sinut kilpailijoistasi.
Tällä hetkellä vain noin 20% verkkokaupoista on kokonaan SSL-suojattuja joten ellet tarvitse siitä itsellesi kilpailuetua, pärjäät toki ilmankin.

Kotisivutilaa

edullinen
8,90€per/kk

ammattilainen
28,90€per/kk

ammattilainen+
43,90€per/kk

Suositellaan Pienehköille kotisivuasiakkaille Kotisivuasiakkaille ja verkkokauppialle Ammattimaiseen verkkokauppaan
Levytila 1Gt 3Gt 3Gt
Varmuuskopiot
Kotisivuvalmius
Verkkokauppavalmius
Tietoturvapäivitykset
Valvonta
SSL-suojattu