Hakukonemainonta – Google AdWords

Sivuston näkyvyyttä voidaan parantaa huomattavasti hyvin suunnitellulla mainonnalla

Vaikka sinulla on hienot kotisivut, ei niistä ole paljoakaan iloa ellei kukaan niitä löydä.
Kaikki tekemämme sivustot ovat hakukoneoptimoituja hyvän löytyvyyden takaamiseksi, mutta silti kilpailu on sen verran kovaa, että usein kannattaa harkita lisäksi maksullista google-mainontaa eli yleisimmin Google AdWords -palvelua.

Pitää tietysti huolehtia siitä, että myös muut hakukoneet kuin google löytävät sivustosi, mutta koska yli 90% kaikista internetissä tehtävistä hauista tapahtuu tällä hetkellä Googlen kautta, on kannattavinta keskittyä erityisesti siihen

hakukonemainonta

GoogleAdwords laskutus perustuu sivustolla vierailijoiden määrään. Tarkemmin sanoen, taksamittari naksahtaa vain kun joku tulee sivullesi mainoslinkkisi kautta joten mainonta on hyvin kustannustehokasta.

Voit tehdä toimivan GoogleAdwords -kampanjan itsekin kunhan perehdyt asiaan kunnolla, mutta sudenkuoppien välttämiseksi on usein järkevää turvautua ammattilaisten apuun. Erityisesti mikäli aiot panostaa mainontaan enemmän kuin vain muutaman kympin kuukaudessa.

Jotta saisit varmasti tehokkaan mainoskampanjan ja mainontaan käyttämällesi rahalle vastinetta, me tarjoamme sinulle palveluna GoogleAdwords mainonnan käynnistämisen ja ylläpidon. Valitset itse budjettisi jonka rajoissa pyrimme saamaan sinulle mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita sivustollesi.

Yleensä riittävän tehokkaan mainonnan saat jo 100-500EUR kuukausibudjetilla kunhan se on oikein toteutettu.